رویترز: آمریکا شرط حقوق بشری برای بخشی از کمک‌های نظامی به مصر را لغو کرد بقائی: جهان‌بینی ترامپ، نماد پوچی و استبداد و خطری برای صلح جهانی است ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب نتانیاهو حادثه هواپیمای فلای دبی را به ایران ربط داد! خروج ذلت‌بار آخرین نظامی و هواپیمای ارتش تروریست آمریکا از عراق علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم تأکید گروسی بر اهمیت تماس‌های پوتین و ترامپ درباره اوکراین اولیانوف ادعای دبیرکل ناتو درباره برنامه هسته‌ای ایران را رد کرد هگست اخراج گسترده مقام‌های بلندپایه ارتش آمریکا را تائید کرد ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد

رسانه عبری: جولانی جبل الشیخ را به اسرائیل داد

رسانه عبری: جولانی جبل الشیخ را به اسرائیل داد ابو محمد الجولانی که برای شرکت در نشست مجمع عمومی سازمان ملل به نیویورک سفر کرده، به شدت تحت فشار آمریکا قرار گرفته تا همانجا توافق امنیتی با اسرائیل را امضا کند.
تاریخ انتشار: ۲۰:۴۷ - ۰۱ مهر ۱۴۰۴ - 2025 September 23
کد خبر: ۲۸۹۸۸۵

به گزارش راهبرد معاصر، شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی در گزارشی در این رابطه اعلام کرد ایالات متحده ابو محمد الجولانی رئیس ساختار حاکم بر سوریه را که به این کشور سفر کرده، به شدت تحت فشار قرار داده است تا توافقنامه امنیتی با اسرائیل را تا آخر هفته جاری امضا کند.

براساس این گزارش جولانی که به نیویورک سفر کرده نشست‌هایی را با مسئولین عالی رتبه آمریکایی داشته است، در این نشست‌ها وی برای امضای این توافق امنیتی تحت فشار قرار گرفته است.

در این چارچوب خبر رسیده است که توافق بر سر اکثر جزئیات توافق امنیتی صورت گرفته است و در چارچوب این توافق اسرائیل کنترل جبل الشیخ که در عمق ۱۰ کیلومتری خاک سوریه است و چند نقطه دیگر از عمق سوریه را همچنان در اختیار خواهد داشت.

به موجب این توافق همچنین ارتش اسرائیل اجازه حضور در جنوب کشور را نخواهد داشت در حالی که نیروی هوایی اسرائیل آزادی عمل کاملی در حریم هوایی سوریه به ویژه برای انجام عملیات جدید در منطقه، خواهد داشت.

البته در پیش نویس توافق بندی هم گنجانده شده است که دو طرف به همراه ایالات متحده و کشور‌های عربی سعی خواهند کرد با فشار بر شیخ حکمت الهجری رهبر دروزی‌های سوری او را مجاب؟! به توافق با دولت دمشق در رابطه با استقرار نیرو‌های امنیتی و پلیس در جبل الدروز کنند، امری که تا به امروز الهجری آن را به شکل قاطعی رد کرده است.

شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی در پایان گزارش خود آورده است، رئیس جمهور سوریه در رابطه با این مذاکرات ضمن تایید آن اعلام کرد، پیشرفت بالفعلی در این زمینه حاصل شده است، اما این پیشرفت مربوط به سازش و عادی سازی روابط با اسرائیل نیست.

او در این رابطه افزود، منتظر است تا برایش مشخص شود که اقدامات اسرائیل در عمق خاک سوریه با هدف توسعه طلبی انجام می‌شود یا برای تامین نیاز‌های امنیتی‌اش انجام گرفته است!/ تسنیم 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار